arkadaşlar yorum yazma hakkımız var küfredin
verin ağızlarının paylarını (hiç küfretmem ama hakediyorlar) vede neler yazmışlar örnekleri:
yazan kişi:american_idiot
yaa klip diyodum.Bunların klipleride berbat hep aynı sey mavi mor pembe yeşil
yazan:kacakkiz
yalanmı evet bi şarkılarını ismi yalan dı
yazan:
zer0 demiş ki:
Ergenlikten yeni fırlamış, 4 tane çok çok amatör kız... dans dışında herşeyleri kötü bence... zaten bütün hayranları 8-15 yaş arası.....
bu zeronun ağ..... etmek gerek yani ne demek bu ya karşı çıkmamız lazım arkadaşlar bizde rockka böyle kötü şeyler yazalım hakkımızı isteriz yani terbiyesizliğin dikalası bence toplanıp o başlığı çökertelim gruphepsici olarak onlar nasıl biz rocka yazdığımızda hemen grup olup girişiyorlar bizde girişelim ne demek bu mesajların anlamı ya
ben şöyle bir mesaj çekicem isterseniz aynısını çekin ama şuan düşünmüyorum siz başlayın ben arkanızdayım mesajım:
ya sizene kardeşim rock ne demek ya gruphepsi delisiyiz napıcaksınız he napıcaksınız rock söyleyenlerden daha iyidirlerdir ya sesleri rocktan daha süper rocktan daha güzel ya sizler hemen çekemiyorsunuz ve yorumlara başlıyorsunuz ne kadar çabalarsanız çabalayın gruphepsi rocktan daha çok seviliyor ve yaş arası 5-15 değil 30 yaşında seven kızlar ve erkekler bile varya laf edemezsiniz çünkü bu sizin terbiyesizliğinizdir.